Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Business model začínajícího podniku
LANG, Rudolf
Tato diplomová práce popisuje vypracování business modelu v oblasti gastronomie, konkrétně restaurace v Jihlavě. Cílem této práce je získat více informací o struktuře business modelu, strategickém plánování pro nový podnik, analýzu trhu a specifika procesu vytvoření úspěšného podnikání. Jedním z hlavních cílů je vytvoření konkrétního business modelu pro restauraci v Jihlavě. Zaměřuje se především na devět stavebních prvků business modelu. Následuje analýza trhu, analýza slabých a silných stránek společnosti. Na základě vypracovaných analýz jsou vypracovány možné strategie, kterými se restaurace může v budoucnosti ubírat.
Podnikatelský plán v oboru gastronomie
LANG, Rudolf
Tato bakalářská práce popisuje vypracování podnikatelského plánu v oblasti gastronomie, konkrétně jedné malé kavárny/bistra v Jihlavě. Cílem této práce je získat více informací o struktuře běžného podnikatelského plánu, předinvestice na začátku podnikání, analýzu trhu a specifika procesu vytvoření úspěšného podnikání. Jedním z hlavních cílů je vytvoření konkrétního podnikatelského plánu pro malou kavárnu v Jihlavě. Zaměřuje se především na finanční plán s počátečními náklady, dále s jejich financováním a návratností, které se následně vypočítávají, podle předem stanovených vzorců. Následuje analýza trhu, analýza slabých a silných stránek společnosti. V budoucnu lze tento podnikatelský plán využít pro skutečnou realizaci firmy.

Viz též: podobná jména autorů
3 Lang, Radek
2 Lang, Richard
5 Lang, Roman
2 Lang, Rostislav
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.