Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Mazaní plastových ozubených soukolí
Hartl, Petr ; Čermák, Jan (oponent) ; Křupka, Jiří (vedoucí práce)
Práce se zabývá procesem mazání plastových ozubených kol, které jsou v záběru s kolem, jenž má výrazně vyšší materiálové vlastnosti. Experimentální měření je provedeno v simulovaném bodovém kontaktu na tribometru s konfigurací kulička-disk a pro sledování utváření mazacího filmu v kontaktu je použita metoda Chromatické optické interferometrie. Cílem této práce je objasnění procesu utváření tloušťky filmu a ověření jejich predikcí platných v Soft elastohydrodynamickém režimu pomocí experimentálního měření.
Manipulační zařízení pro IBC kontejnery
Hartl, Petr ; Malášek, Jiří (oponent) ; Kašpárek, Jaroslav (vedoucí práce)
Cílem této bakalářské práce je návrh manipulačního zařízení pro IBC kontejnery, které je určeno pro přepravu těchto kontejnerů po rovné skladové ploše a jejich stohování do výšky dvou kontejnerů.
Mazaní plastových ozubených soukolí
Hartl, Petr ; Čermák, Jan (oponent) ; Křupka, Jiří (vedoucí práce)
Práce se zabývá procesem mazání plastových ozubených kol, které jsou v záběru s kolem, jenž má výrazně vyšší materiálové vlastnosti. Experimentální měření je provedeno v simulovaném bodovém kontaktu na tribometru s konfigurací kulička-disk a pro sledování utváření mazacího filmu v kontaktu je použita metoda Chromatické optické interferometrie. Cílem této práce je objasnění procesu utváření tloušťky filmu a ověření jejich predikcí platných v Soft elastohydrodynamickém režimu pomocí experimentálního měření.
Manipulační zařízení pro IBC kontejnery
Hartl, Petr ; Malášek, Jiří (oponent) ; Kašpárek, Jaroslav (vedoucí práce)
Cílem této bakalářské práce je návrh manipulačního zařízení pro IBC kontejnery, které je určeno pro přepravu těchto kontejnerů po rovné skladové ploše a jejich stohování do výšky dvou kontejnerů.

Viz též: podobná jména autorů
3 Hartl, Pavel
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.