Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 5 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Příspěvek na penzijní připojištění a životní pojištění zaměstnanců společnosti DISTEP a.s.
Eliášová, Klára ; Ježek, Rostislav (oponent) ; Martinovičová, Dana (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou příspěvku na penzijní připojištění a příspěvku na životní pojištění jako benefitů pro zaměstnance společnosti DISTEP a.s. Obsahuje komplexní návrh na využití penzijního připojištění a životního pojištění jako doplnění stávajícího systému zaměstnaneckých výhod ve společnosti, analýzu současného stavu poskytovaných výhod a doporučení pro další možný vývoj v této oblasti.
Příspěvek na penzijní připojištění a životní pojištění zaměstnanců společnosti DISTEP a.s.
Eliášová, Klára ; Ježek, Rostislav (oponent) ; Martinovičová, Dana (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou příspěvku na penzijní připojištění a příspěvku na životní pojištění jako benefitů pro zaměstnance společnosti DISTEP a.s. Obsahuje komplexní návrh na využití penzijního připojištění a životního pojištění jako doplnění stávajícího systému zaměstnaneckých výhod ve společnosti, analýzu současného stavu poskytovaných výhod a doporučení pro další možný vývoj v této oblasti.
Analýza tuzemských gastronomických periodik po roce 2000
Eliášová, Klára ; Zábrodská, Kristina (vedoucí práce) ; Ježková, Tereza (oponent)
Bakalářská práce na téma Analýza tuzemských gastronomických periodik po roce 2000 je zaměřená na vývoj nejčtenějších titulů z oblasti gastronomie na území České republiky. Hlavním cílem bylo zjistit, jaké vnější vlivy se do vývoje obsahu nejvíce promítly a jakým způsobem. Zároveň zdali se promítly na všechny tituly stejným způsobem. Mezi předpokládané hlavní vnější aspekty se řadí finanční krize roku 2008, otevřenost dovozu surovin a přílivu informací ze zahraničí, významné osobnosti gastronomie a rostoucí zájem o zdravý životní styl. K prozkoumání bylo užito obsahové analýzy, která je systematická, lze ji aplikovat na všechna periodika a poskytuje jasné výsledky. Nejdříve práce rozebírá každý z titulů jednotlivě, následně je porovnává mezi sebou. V závěru se některé hypotézy projevily jako pravdivé, a to především hypotéza o nárůstu inzerce po roce 2008 a rostoucím výskytu exotických receptů. Vývoj vědních oborů se projevil v receptech zaměřených na zdraví pouze u časopisů Apetit a Gurmet. Hypotéza vázaná na významné osobnosti gastronomie se ve výsledku neukázala býti správnou. Tituly nereagovaly na jednotlivé vlivy vždy stejně, jejich reakce jsou však vždy znatelné a lze je doložit.

Viz též: podobná jména autorů
4 ELIÁŠOVÁ, Kamila
14 ELIÁŠOVÁ, Kristýna
4 Eliášová, Kamila
2 Eliášová, Karolína
3 Eliášová, Katarína
4 Eliášová, Kateřina
14 Eliášová, Kristýna
1 Eliášová, Květa
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.