Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Konstrukce horského hotelu v Beskydech
Danelová, Veronika ; Straka,, Bohumil (oponent) ; Šmak, Milan (vedoucí práce)
Diplomová práce představuje návrh a posouzení dřevěné nosné konstrukce horského hotelu v oblasti Trojmezí u Hrčavy. Jedná se o nepodsklepený dvoupodlažní objekt s obytným podkrovím. Půdorys je ve tvaru neúplného osmiúhelníku s vnitřním nezastřešeným prostorem. Největší půdorysný rozměr je 36 m a výška v nejvyšším bodě konstrukce téměř 12 m. Střecha jednotlivých segmentů je navržena jako pultová se sklonem 27°. Materiálem nosných prvků je lepené lamelové dřevo a rostlé dřevo v kombinaci s ocelovými spojovacími prostředky ve spojích a opláštěním ze sádrovláknitých desek. Nosná konstrukce je navržena a posouzena v souladu s příslušnými normami z hlediska mezního stavu únosnosti a mezního stavu použitelnosti. Součástí práce je technická zpráva včetně výkazu výměr, statický výpočet a výkresová dokumentace nosných prvků, kotvení a vybraných detailů.
Konstrukce horského hotelu v Beskydech
Danelová, Veronika ; Straka,, Bohumil (oponent) ; Šmak, Milan (vedoucí práce)
Diplomová práce představuje návrh a posouzení dřevěné nosné konstrukce horského hotelu v oblasti Trojmezí u Hrčavy. Jedná se o nepodsklepený dvoupodlažní objekt s obytným podkrovím. Půdorys je ve tvaru neúplného osmiúhelníku s vnitřním nezastřešeným prostorem. Největší půdorysný rozměr je 36 m a výška v nejvyšším bodě konstrukce téměř 12 m. Střecha jednotlivých segmentů je navržena jako pultová se sklonem 27°. Materiálem nosných prvků je lepené lamelové dřevo a rostlé dřevo v kombinaci s ocelovými spojovacími prostředky ve spojích a opláštěním ze sádrovláknitých desek. Nosná konstrukce je navržena a posouzena v souladu s příslušnými normami z hlediska mezního stavu únosnosti a mezního stavu použitelnosti. Součástí práce je technická zpráva včetně výkazu výměr, statický výpočet a výkresová dokumentace nosných prvků, kotvení a vybraných detailů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.