Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Informační portál pro studenty
Švarc, Miroslav ; Veigend, Petr (oponent) ; Dytrych, Jaroslav (vedoucí práce)
Tato práce se zabývá analýzou aktuálně využívaných komunikačních systémů studentů, návrhem nového systému a jeho implementací. Součástí systému je propojení se sociální sítí Facebook, komunikační aplikací Discord a službami společnosti Google, jako jsou kalendáře a sdílený disk. Výsledkem je funkční systém, naprogramovaný v jazyce PHP, který může sloužit pro komunikaci studentů.
Informační portál pro studenty
Švarc, Miroslav ; Veigend, Petr (oponent) ; Dytrych, Jaroslav (vedoucí práce)
Tato práce se zabývá analýzou aktuálně využívaných komunikačních systémů studentů, návrhem nového systému a jeho implementací. Součástí systému je propojení se sociální sítí Facebook, komunikační aplikací Discord a službami společnosti Google, jako jsou kalendáře a sdílený disk. Výsledkem je funkční systém, naprogramovaný v jazyce PHP, který může sloužit pro komunikaci studentů.
Zjištění a vyčíslení nákladů na výrobu sena v jednotlivých alternativních uspořádáních technologických linek.
ŠVARC, Miroslav
Práce se zabývá ekonomickým zhodnocením výroby sena. Jsou popsány metody a podmínky měření spotřeby PHM energetických prostředků a pracovních souprav a potřeby času k provedení jednotlivých technologických operací sklizně. Naměřených hodnot bylo použito ke stanovení celkových přímých nákladů na výrobu sena. Dále je popsán použitý technologický postup sklizně sena a složení technologických linek. Součástí práce je také rozbor využití ploch trvalých travních porostů a jejich charakteristika.
Možnosti zužitkování travní hmoty.
ŠVARC, Miroslav
V práci jsou uvedeny základní druhy technologií pro zpracování travní hmoty. Je zde popsáno kompostování, spalování, rychlá pyrolýza a anaerobní digesce. Závěr práce je věnován možnostem zužitkování bioplynu.

Viz též: podobná jména autorů
7 ŠVARC, Martin
4 ŠVARC, Miroslav
4 Švarc, Marek
7 Švarc, Martin
9 Švarc, Michal
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.