Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Určení hodnoty podniku výnosovou metodou
Špačková, Monika ; Činčalová,, Simona (oponent) ; Režňáková, Mária (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá určením hodnoty podniku ZDAR, a.s. výnosovou metodou k 1. 1. 2021. Práce zahrnuje strategickou a finanční analýzu, následné shrnutí dat ve SWOT analýze, ze které se identifikují silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby vybraného podniku. Následné ocenění společnosti je stanoveno metodou diskontovaného peněžního toku.
Určení hodnoty podniku výnosovou metodou
Špačková, Monika ; Činčalová,, Simona (oponent) ; Režňáková, Mária (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá určením hodnoty podniku ZDAR, a.s. výnosovou metodou k 1. 1. 2021. Práce zahrnuje strategickou a finanční analýzu, následné shrnutí dat ve SWOT analýze, ze které se identifikují silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby vybraného podniku. Následné ocenění společnosti je stanoveno metodou diskontovaného peněžního toku.
Rizika profesionální nákazy
Špačková, Monika ; Vachková, Lucie (oponent) ; Marková, Eva (vedoucí práce)
Cílem této práce bylo identifikovat nejčastější profesionální nákazu, kterou se všeobecné sestry nakazily a způsob jejího přenosu na vybraných odděleních intenzivní a resuscitační péče. Zjistit, zda na odděleních mají k dispozici standard bezpečnosti práce a zda s ním sestry byly seznámeny. Zjistit, jak sestry dodržují preventivní opatření. Teoretické část poukazuje na problematiku profesionálních nákaz a vymezuje pojmy, které se k této problematice vztahují. V empirické části jsou zpracované výsledky provedeného výzkumu. Takto získané informace se staly podkladem k ověření stanovených cílů a hypotéz.

Viz též: podobná jména autorů
2 ŠPAČKOVÁ, Michaela
5 ŠPAČKOVÁ, Miroslava
4 Špačková, Magda
1 Špačková, Magdalena
2 Špačková, Marie
2 Špačková, Markéta
2 Špačková, Martina
2 Špačková, Michaela
5 Špačková, Miroslava
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.