Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Optické a elektrické vlastnosti nových materiálů pro organickou elektroniku a fotoniku
Sionová, Marcela ; Přikryl, Radek (oponent) ; Weiter, Martin (vedoucí práce)
Tato diplomová práce je zaměřena na charakterizaci vlastností nových organických materiálů s ohledem na jejich potenciální využití v organických elektro-optických zařízeních. Teoretická část obsahuje rešerši na téma využití organických materiálů pro organickou elektroniku a fotoniku. Jsou zde popsány základní principy těchto zařízení. Praktická část zahrnuje přípravu vrstev pro organickou fotovoltaiku dvou typů: na bázi nízkomolekulárních organických látek (deriváty diketopyrolopyrolu) a na bázi polymeru (směs kopolymeru poly(fenylenvinylenu) a molekulárního senzibilizátoru derivátu fullerenu). První část experimentu je zaměřena na charakterizaci optických a elektrických vlastností vybraných zástupců derivátu diketopyrolopyrolu a v druhé části je studován vliv času a teploty žíhání na polymerní vrstvu.
Optické a elektrické vlastnosti nových materiálů pro organickou elektroniku a fotoniku
Sionová, Marcela ; Přikryl, Radek (oponent) ; Weiter, Martin (vedoucí práce)
Tato diplomová práce je zaměřena na charakterizaci vlastností nových organických materiálů s ohledem na jejich potenciální využití v organických elektro-optických zařízeních. Teoretická část obsahuje rešerši na téma využití organických materiálů pro organickou elektroniku a fotoniku. Jsou zde popsány základní principy těchto zařízení. Praktická část zahrnuje přípravu vrstev pro organickou fotovoltaiku dvou typů: na bázi nízkomolekulárních organických látek (deriváty diketopyrolopyrolu) a na bázi polymeru (směs kopolymeru poly(fenylenvinylenu) a molekulárního senzibilizátoru derivátu fullerenu). První část experimentu je zaměřena na charakterizaci optických a elektrických vlastností vybraných zástupců derivátu diketopyrolopyrolu a v druhé části je studován vliv času a teploty žíhání na polymerní vrstvu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.