Teorie a praxe střihu a záznamu hudby - Vrzal, Martin (Akademie múzických umění, Malostranské nám. 12, 118 00 Praha 1, http://www.amu.cz, 2007)
Střih zvukového záznamu je základním způsobem zpracování zvukového signálu a má velmi dlouhou historii