Název:
Kvalita 100% jablečných džusů
Překlad názvu:
Quality of 100% apple juice
Autoři:
Ročňáková, Dagmar ; Chvojková, Helena (vedoucí práce) ; Hůlová, Marie (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2008
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: Práce je zaměřena na kvalitu 100% jablečných džusů z hlediska legislativy,falšování podílu ovocných složek, chemické a sensorické analýzy. Pojem kvalita, Ishikawův diagram. Vyhodnocení sensorického profilu spotřebiteli, porovnání výsledků s laboratorními výsledky.
Klíčová slova:
džus; jakost; kvalita; legislativa; sensorický profil
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/6055