Název: Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
Autoři: Vávrová, Růžena
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: acid precipitation; curd; fresh cheese; kyselé srážení; Paneer; Panýr; sensory analysis; senzorická analýza; sýřenina; čerstvý sýr

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=104552

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-651126

 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-05.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet