Název: Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
Autoři: Hercová, Andrea
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dried meat; druhy masa; drying; evaluators; hodnotitelé; jerky; konzervace; lák; pickle; preservation; sensory analysis; senzorická analýza; sušené maso; sušení; types of meat

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=113922

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-649555


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet