Název: Vliv podílu soli na pekařské výrobky
Autoři: Šmahel, Ondřej
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Klíčová slova: kvasná zkouška; pekařský pokus; reologie

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=30518

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-649514


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet