Název: Možnosti použití vybraných tuků v závislosti na jejich fyzikálně chemických vlastnostech
Autoři: Knotová, Denisa
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Klíčová slova: kakaové máslo; krystalická mřížka; lipidy

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=51824

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-635835


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet