Název: Vliv zchutnění krmné dávky různými způsoby na stravitelnost a využití krmiv
Autoři: Kacerovský, Otto
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: [195
Jazyk: cze
Klíčová slova: droždí; krmiva; krmné dávky; mrkev; prasata; slepice; stravitelnost

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné registrovaným uživatelům v knihovně Mendelovy univerzity v Brně.

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-634317


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet