Original title: Vývoj cereálních výrobků pro zvláštní výživu s přídavkem luštěnin, řas a kvasinek
Translated title: Development of cereal products for specific nutrition with the addition of legumes, algae and yeasts
Authors: Pavlištíková, Nela ; Mikulíková, Renata (referee) ; Márová, Ivana (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2024
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: bioactive compounds; cereals; food enrichment; gluten; gluten-free cereals; legumes; microalgae; yeast; bezlepkové cereálie; bioaktivní látky; cereálie; kvasinky; lepek; luštěniny; mikrořasy; obohacování potravin

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: https://hdl.handle.net/11012/245692

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615848


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-06-01, last modified 2024-06-01


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share