Original title: Mladý ječmen a chlorella jako součást zdravého stravování
Authors: BÍCOVÁ, Pavla
Document type: Master’s theses
Year: 2024
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antioxidant activity; chlorella; market research; microbial quality; nutraceuticals; questionnair survey; young barley; antioxidační aktivita; chlorella; dotazníkové šetření; mikrobiální kvalita; mladý ječmen; nutraceutika; průzkum trhu
Citation: BÍCOVÁ, Pavla. Mladý ječmen a chlorella jako součást zdravého stravování. České Budějovice, 2024. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/70964

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615447


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-06-01, last modified 2024-06-01


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share