Název: Vliv vybraných faktorů na rychlost kažení plodové zeleniny
Autoři: ŠUTKOVÁ, Jana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Cibulex; dotazníkové šetření; kažení; mikrobiologická analýza; plodová zelenina; průzkum trhu; rajčata; Cibulex; fruiting vegetables; market research; microbiological analysis; questi-onnaire survey; spoilage; tomatoes
Citace: ŠUTKOVÁ, Jana. Vliv vybraných faktorů na rychlost kažení plodové zeleniny. České Budějovice, 2024. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/70962

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615445

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet