Název: Možnosti využití šípků růže šípkové v potravinářství
Překlad názvu: Possibilities of using rose hips in the food industry
Autoři: Maráčková, Adéla ; Kovalčík, Adriána (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chutney; džemy; organoleptické vlastnosti; senzorická analýza; vitaminy; Šípky; želé; chutney; jams; jelly; organoleptic properties; Rose hips; sensory analysis; vitamins

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/245617

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615061


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-05-25, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet