Original title:
Podnikatelský záměr pro založení kavárny
Translated title:
Business Plan of Cafeteria Foundation
Authors:
Dušková, Dita ; Novák, Zdeněk (referee) ; Rompotl, Jaroslav (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2013
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru pro založení malé kavárny, která bude nabízet i služby doprovodného programu. V teoretické části práce jsou popsána teoretická východiska nutná k vypracování podnikatelského záměru. V praktické části je proveden marketingový průzkum, analýza současné situace na trhu a vlastní zpracování návrhu podnikatelského záměru.
The thesis deals with the processing of a business plan of cafeteria foundation, that will offer services accompanying program. The theoretical part describes the theoretical background needed to develop the business plan. The practical part includes marketing research, analysis of the current market situation and draft of the business plan.
Keywords:
break even point.; Business plan; finance analysis; marketing research; Porter model of competitive environment; SLEPT analysis; SWOT analysis; bod zvratu.; finanční analýza; marketingový průzkum; Podnikatelský záměr; Porterova analýza pěti sil; SLEPT analýza; SWOT analýzy
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/25587