Marketingová komunikace společnosti v oblasti asistované reprodukce - Marková, Nikol (Vysoké učení technické v Brně‎, Antonínská 548/1, 601 90 Brno, http://www.vutbr.cz/, 2019)
Bakalářská práce se zaměřuje na komunikační mix a marketingovou komunikaci společnosti REPROMEDA s.r.o. Vysvětluje, co je to marketing, hodnotí současný stav společnosti a porovnává s teoretickými poznatky. Na základě vhodně zvolených analýz, poskytuje doporučení a návrhy na zlepšení současné marketingové komunikace společnosti.
Keywords: asistovaná reprodukce; marketing; marketingová komunikace; marketing communication; komunikační mix; assisted reproduction; communication mix