Podnikatelský plán investiční činnosti pro rozvoj firmy KUBESO - Bednář, Jan (Vysoké učení technické v Brně‎, Antonínská 548/1, 601 90 Brno, http://www.vutbr.cz/, 2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku střešních oken. Specifikuje celý podnikatelský plán investice do rozvoje stávající firmy. Práce analyzuje současnou situaci trhu, vnitřní a vnější prostředí pomoci které je následně sestaven podnikatelský plán za účelem zvyšování tržeb a růstu firmy.
Keywords: competitive environment; SWOT analýza; konkurenční prostředí; podnikatelský plán; střešní okna; roof window; business plan; SWOT analisis