Original title:
Rozvoj obchodních aktivit slovenské společnosti s bezlepkovými produkty
Translated title:
Business Activities Development of Slovak Company with Gluten-free Products
Authors:
Fialová, Silvie ; Wágnerová, Hana (referee) ; Šimberová, Iveta (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2021
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tato diplomová práce se zabývá rozvojem obchodních aktivit slovenské společnosti Nutribak s.r.o. na českém trhu, se zaměřením na bezlepkové produkty. Vytvořené řešení vychází z kritické rešerše soudobé literatury z oblasti marketingu, managementu a obchodu, které je následně aplikováno na vybranou společnost. Na základě zjištění z provedené analýzy současného stavu bylo navrhnuto řešení, které poskytne společnosti plán rozvoje obchodních aktivit a upevní jejich pozici na českém trhu
Diploma thesis is focused on Slovak company Nutribak s.r.o. and its potential business activities on the Czech market, especially with gluten-free goods. The created methodology is based on a critical search of current literature related to the the field of marketing, management and trade. Suggested steps are applied to the company Nutribank s.r.o. according to results of the analysis of the current situation, there were created certain steps, that will provide the company with a plan for evolving their business activities and also supporting their position in the Czech market
Keywords:
business activities; development; export; external analysis; gluten-free products; internal analysis; market analysis; marketing mix; SWOT analysis; analýza trhu; analýza vnitřního prostředí; analýza vnějšího prostředí; bezlepkové produkty; export; marketingový mix; obchodní aktivita; rozvoj; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/197714