Název: Analýza nejvyššího a nejlepšího využití objektu bývalé restaurace v Kroměříži
Překlad názvu: Analysis of the highest and best use of a former restaurant in Kromeříž
Autoři: Čeňková, Lydie ; Lončarič, Martin (oponent) ; Klika, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dočasná renta; finanční opodstatněnost; fyzická možnost; legální přípustnost; maximální výnosnost; Nejvyšší a nejlepší využití; náklady; porovnávací metoda; reprodukční cena a cena zjištěná.; výnosová metoda; výnosy; comparative method; expenses; financial merits; income; legal admissibility; maximum profitability; physical possibility; replacement cost and the price determined.; revenue method; temporary annuity; The highest and best use

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/40643

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-591814


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet