Oceňování podniku - Pospíšilová, Jana (Vysoké učení technické v Brně‎, Antonínská 548/1, 601 90 Brno, http://www.vutbr.cz/, 2010)
Předmětem diplomové práce je tržní oceňování podniku. Teoretická část obsahuje poznatky z odborné literatury a přístupy pro oceňování podniku. Praktická část se zabývá samotným oceněním společnosti na základě výnosové metody diskontovaných peněžních toků.
Keywords: methods of valuation; discounted cash flow; Hodnota podniku; Company value; diskontované cash flow; metody oceňování