Návrh marketingové strategie - Hladík, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně‎, Antonínská 548/1, 601 90 Brno, http://www.vutbr.cz/, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovou strategií společnosti ROS.BR s.r.o. Práce je členěna do tří celků. V první teoretické části je popsána obecná problematika tvorby marketingové strategie, charakteristika vývoje trhů, segmentace a postupy marketingové situační analýzy. Druhá analytické část se zabývá analýzou interních faktorů společnosti, obecného a oborového okolí, interpretací závěru z dotazníkového šetření a rozborem webových marketingových nástrojů. Ve třetí závěrečné části je rozpracován návrh marketingové strategie, jednotlivé cíle a cesty k dosažení vytýčených cílů.
Keywords: mise.; segmentation; PESTEL analysis; marketing research; marketing mix; SWOT analýza; Porter model; model 7S; marketing goals; Marketingová strategie; marketingové cíle; mission; strategie firmy; company strategy; marketingový mix; PESTEL analýza; Porterův model; 7S model; SWOT analysis; vize; Google Analytics; Marketing strategy; segmentace; marketingový výzkum; vision