Original title:
Návrh podnikatelského záměru - Založení palačinkárny
Translated title:
Proposal of Business Plan - Creperie Foundation
Authors:
Brabencová, Lucie ; Kadlecová, Ludmila (referee) ; Bayerová, Vladimíra (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2014
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Bakalářská práce je návrhem podnikatelského plánu pro založení palačinkárny. Jedná se o oblast rychlého občerstvení, pro kterou je typická malá prodejní plocha, specifický, úzce zaměřený sortiment a vysoká fluktuace zákazníků. Návrhová část, která je vlastním zpracováním plánu, vychází z obecných teoretických a legislativních poznatků pro oblast podnikání a reaguje na potřeby trhu zjištěné prostřednictvím analýzy trhu, s využitím nástrojů jako je SLEPT, SWOT analýza a další. V rámci finančního plánu hodnotí potenciální ekonomickou úspěšnost navržené podnikatelské činnosti.
The bachelor thesis is the draft of the business plan for the establishment of the Pancake restaurant. This is considered as an area of the fast food, for which is typice the small sales space, specific, narrowly focused assortment and high turn over of customers.The proposal part, which is its own processing of the business plan, is based on general theoretical and legislative knowledge for area of business and responds to market needs that are identified through the market analysis, by using instuments like SLEPT, SWOT analysis and others. Within the financial plan evaluates the potential economic success of the proposed business
Keywords:
Business plan; businessman; fast food; financial plan; pancakes restaurant; trade; finanční plán; palčinkárna; podnikatel; Podnikatelský plán; rychlé občerstvení; živnost
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/33819