Original title:
Studie proveditelnosti malého podniku
Translated title:
The Feasibility Study of Small Company
Authors:
Hošek, Martin ; Čech, Jan (referee) ; Koráb, Vojtěch (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2010
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
V této diplomové práci je zpracována studie proveditelnosti založení restaurace, která by měla vyplnit mezeru na trhu. Na základě teoretických poznatků, zjištěných skutečností a provedených analýz obsahuje řešení, které s celou podnikatelskou aktivitou souvisí a umožní firmě optimální vstup na trh.
This masters’s thesis deals with a feasibility study of restaurant creation, which should fill a gap in the market. Suggestions for a solution relating to the enterprise and enabling the company to optimally entry to the market are presented, based on theoretical knowledge, empirical facts and analysis.
Keywords:
business; Feasebility study; marketing; restaurant; marketing; podnikání; restaurace; Studie proveditelnosti
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/17871