Financování developerských projektů - Svoboda, Petr (Vysoké učení technické v Brně‎, Antonínská 548/1, 601 90 Brno, http://www.vutbr.cz/, 2013)
Tato práce pojednává o realitních developerských projektech. Mezi hlavní cíle patří analýza současné situace na poli realitního developmentu a možné způsoby financování takovýchto projektů. Jako výstup tento text přináší detailní pohled do problematiky řízení a posuzování projektů realitního developmentu.
Keywords: Realitní development; Internal Rate of Return; Project; projektový manažer; projekt; vnitřní míra výnosnosti; projektové financování; čistá současná hodnota; Project Manager; Real Estate Development; bankovní úvěr; Project Finance; Real Estate Market; projektové řízení; Net Present Value; trh nemovitostí; Project Management; Bank Loan