VYPLNĚNÍ PRÁZDNA - Pavlacký, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně‎, Antonínská 548/1, 601 90 Brno, http://www.vutbr.cz/, 2017)
Vytvořil jsem sochu, která je zhmotněním digitální chyby, nazývané datamosh. Pro realizaci jsem využil současné 3D technologie. Výsledkem je socha za sádry, polustyrenu a dřeva.
Keywords: socha; muž s dítětěm; man with child; glitch; video; vyplnění prázdna; datamosh; filling the void; sculpture