Original title:
Systém hodnocení surovin pro masnou výrobu a optimalizace výběru dodavatele ve zpracovatelském podniku
Translated title:
System for analysis material for meat production and optimization selection supplier in manufacturing company
Authors:
BROŽOVÁ, Nikola Document type: Master’s theses
Year:
2011
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Diplomová práce zpracovává systém hodnocení použitelný u zpracovatelského podniku Maso-Uzeniny-Brož. Sleduje vybrané chemické, mikrobiologické, technologické a senzorické vlastnosti dodávaného masa různých dodavatelů a jeho složení. Dále posuzuje jejich vztah k ceně.The diploma thesis processes system of evaluation applicable in processing plant Maso-Uzeniny-Brož (Meat-Sausages-Brož). It observes selected chemical, microbiological, technological and sensory features of suplied meat from various suppliers and its structure. Furthermore, it judges its relation to price.
Keywords:
chemical; evaluation system of suppliers; Meat composition; sensory and microbiological features of meat; technological; chemické; senzorické a mikrobiologické vlastnosti masa; Složení masa; systém hodnocení dodavatelů; technologické Citation: BROŽOVÁ, Nikola. Systém hodnocení surovin pro masnou výrobu a optimalizace výběru dodavatele ve zpracovatelském podniku. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/14703