Original title: Systém hodnocení surovin pro masnou výrobu a optimalizace výběru dodavatele ve zpracovatelském podniku
Translated title: System for analysis material for meat production and optimization selection supplier in manufacturing company
Authors: BROŽOVÁ, Nikola
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: chemical; evaluation system of suppliers; Meat composition; sensory and microbiological features of meat; technological; chemické; senzorické a mikrobiologické vlastnosti masa; Složení masa; systém hodnocení dodavatelů; technologické
Citation: BROŽOVÁ, Nikola. Systém hodnocení surovin pro masnou výrobu a optimalizace výběru dodavatele ve zpracovatelském podniku. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/14703

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-54989


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share