Název:
Chování návštěvníků gastro podniků Moravskoslezského kraje
Autoři:
Toflová, Klára Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2023
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Toflová, K. Chování návštěvníků gastro podniků Moravskoslezského kraje. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2023. Hlavním cílem práce je zhodnocení míry spokojenosti s vybranými faktory v gastronomických podnicích v Moravskoslezském kraji a jak tyto faktory ovlivňují jejich loajalitu. K dosažení cíle budou použita data, která byla sesbírána pomocí dotazníkového šetření. Otázky jsou zaměřeny na faktory spokojenosti zákazníka, jejich následný vliv na loajalitu a také jaké vlivy je ovlivňují při vyhledávání nových podniků a jejich reakce na ne/spokojenost s podnikem.Toflová, K. Behaviour of visitors to gastronomic establishment in the Moravian-Silesian Region. Bachelor thesis. Brno: Mendel University, 2023. The main objective of the thesis is to evaluate the level of satisfaction with se-lected factors in gastronomic establishment in the Moravian-Silesian Region and how these factors influence customer loyalty. To achieve this goal, data was col-lected through a questionnaire survey. Questions are focused on customer’s satis-faction factors, their subsequent impact on loyalty and the influences affecting cus-tomers when they are seeking for new establishments and their reaction on dis/satisfaction with a business.
Klíčová slova:
culinary tourism; customer loyalty; customer satisfaction; gastronomický cestovní ruch; gastronomie; gastronomy; loajalita zákazníka; marketing communication; marketingová komunikace; spokojenost zákazníka