Název: Facteurs de transition vers une consommation alimentaire durable
Překlad názvu: Factors of Moving Towards a Sustainable Consumption of Food
Autoři: SPÁČILOVÁ, Marie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: fre
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: consumer behaviour; sustainable consumption; sustainable consumption factors; sustainable food consumption
Citace: SPÁČILOVÁ, Marie. Facteurs de transition vers une consommation alimentaire durable. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/67294

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-519337


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet