Original title:
Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
Translated title:
Fish and fish products in the sector public catering
Authors:
KUNÁGLOVÁ, Jana Document type: Bachelor's theses
Year:
2021
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Bakalářská práce je zaměřena na ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování. Náplní teoretické části jsou obecné informace o rybách a jejich následném zpracování na rybí výrobky. Praktická část je orientována na sektor veřejného stravování v České republice, u kterého bylo zjišťováno zařazení ryb do jídelních lístků restaurací a jídelen, s orientací na druhy ryb, způsob úpravy, průměrnou gramáž porcí, cenu a nutriční hodnotu ryb nabízených v sektoru veřejného stravování.The bachelor thesis is focused on fishes and fish products in the catering sector. The content of the theoretical section is general information about fishes and their subsequent processing into the fish products. The practical part is focused on the public catering sector in the Czech Republic, where the inclusion of fishes in the menus of restaurants and canteens, with an orientation on fish species, method of preparation, average portion weight, price and nutritional value of fishes offered in the public catering sector.
Keywords:
fish processing; Fishes; public catering; Ryby; veřejné stravování; zpracování ryb Citation: KUNÁGLOVÁ, Jana. Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování. České Budějovice, 2021. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/64463