Original title: Stanovení koncentrace pachových látek v intenzivním chovu drůbeže na hluboké podestýlce
Authors: HRUŠKA, Jiří
Document type: Bachelor's theses
Year: 2020
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: ammonia; BAT technology; broiler breeding; dynamic olfaktometry; Odor; amoniak; BAT technologie; chov brojlerů; dynamická olfaktometrie; Zápach
Citation: HRUŠKA, Jiří. Stanovení koncentrace pachových látek v intenzivním chovu drůbeže na hluboké podestýlce. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/57098

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514549


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share