Original title: Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.
Translated title: The influence of share of selected legumes and herbs on senzoric quality of conserved biomass
Authors: ŘÍHA, Patrik
Document type: Bachelor's theses
Year: 2020
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: clover; forage quality; herbs; processing technology; silage; silage aditives; byliny; jakost píce; jeteloviny; konzervační prostředky; silážování; technologie zpracování
Citation: ŘÍHA, Patrik. Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/53948

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-513910


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share