Název: Fermentované potraviny jako součást dnešní výživy
Překlad názvu: Fermented foods as a part of today's diet
Autoři: Sochůrková, Veronika ; Pejšová, Hana (vedoucí práce) ; Chrpová, Diana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fermentované luštěniny; fermentované nápoje; fermentované obiloviny; fermentované potraviny; kvasové pečivo; kvašená zelenina; kysané mléčné výrobky; probiotika; fermented beverages; fermented cereals; fermented foods; fermented legumes; fermented milk products; fermented vegetables; kvass pastries; probiotics

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/173673

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-506187


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-07-10, naposledy upraven 2023-12-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet