Original title: Koncept lokálních potravin: postoje a chování českých spotřebitelů
Translated title: Local food: attitudes and behaviours of Czech consumers
Authors: Pešková, Veronika ; Zvěřinová, Iva (advisor) ; Richter, Eva (referee)
Document type: Master’s theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: consumption|local food|organic food|environment|consumers|slow food|food chains|attitudes|behaviour; spotřeba|lokální potraviny|ekologické potraviny|životní prostředí|spotřebitelé|slow food|potravinové řetězce|postoje|chování

Institution: Charles University Faculties (theses) (web)
Document availability information: Available in the Charles University Digital Repository.
Original record: http://hdl.handle.net/20.500.11956/105331

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-491029


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Charles University > Charles University Faculties (theses)
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2022-05-08, last modified 2022-05-08


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share