Název: Nutraceutický vliv fermentovaných potravin na člověka
Překlad názvu: Nutraceutical impact of fermented products on human
Autoři: KORANDOVÁ, Eliška
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fermentované produkty; kvalita života; lipidní peroxidace; malondialdehyd; Nutraceutika; oxidativní stres; prebiotika; probiotika; synbiotika; volné radikály; fermented products; lipid peroxidation; malondialdehyde; Nutraceutics; oxidative stress; prebiotics; probiotics; quality of life; reactive oxygen species; synbiotics
Citace: KORANDOVÁ, Eliška. Nutraceutický vliv fermentovaných potravin na člověka. České Budějovice, 2008. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Přírodovědecká fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/9625

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-48915


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet