Název: Jídlo jako lék. Stravování a jeho působení na imunitu a kvalitu života.
Překlad názvu: Food as a medicine. Eating and its effect on immunity and quality of life.
Autoři: Keith, Radim ; Prokop, Jiří (vedoucí práce) ; Mojžíšová, Jarmila (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: imunita; jídlo; kvalita života; lék; stravování; eating; food; immunity; medicine; quality of life

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/125665

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-445974


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-06-27, naposledy upraven 2023-12-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet