Original title:
Analýza výroby a logistiky ve vybraném podniku potravinářské výroby
Translated title:
Production and logistics analysis in the chosen company producing food products
Authors:
GONDEK, Petr Document type: Master’s theses
Year:
2007
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Cílem diplomové práce je na základě analýzy funkčnosti logistického řetězce výroby v potravinářském podniku zabývajícím se výrobou mražených bramborových specialit odhalit nedostatky a navrhnout nová řešení. Práce je zaměřena na logistický řetězec nákupu surovin a logistiku výroby (výrobní linku).The diploma work deals with the analysis of the logistic chain of the company Friall s.r.o., which is a producer of frozen potato specialities. Based on this analysis I wanted to discover weak points in functionality of the logistic chain and find suitable precautionary measures as well as solutions leading to an improvement of the current situation. The diploma work is focused on the raw material entry and self-production of the products.
Keywords:
EDI; food producing; Fourth Party Logistics; french fries; integrated logistic system; logistic; logistic chain; potatoes; potatoes products; process management; revers logistic; Third Party Logistics; 3PL; 4PL; bramborové výrobky; brambory; EDI; hranolky; integrovaný logistický systém; logistický řetězec; logistika; potravinářská výroba; procesní řízení; zhodnocovací proces; zpětná logistika Citation: GONDEK, Petr. Analýza výroby a logistiky ve vybraném podniku potravinářské výroby. České Budějovice, 2007. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/3512