Název:
Bezpečnosť produktu v potravinárskom reťazci
Autoři:
Lovás, Patrik Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2019
Jazyk:
slo
Abstrakt: [cze][eng] Bakalářská práce věnuje pozornost analýze řízení kvality a bezpečnosti potravin ve výrobním podniku FRITAGRO Nižkov, s.r.o. se zaměřením na vybrané výrobky. Současně systémy zajišťující zdravotní nezávadnost výrobků této organizace byly analyzovány především detailním popisem kritických kontrolních bodů. Bakalářská práce také popisuje přínosy novoimplemetovaného systému ISO 22000 a další možnosti zvyšování bezpečnosti daných produktů napříč potravinářským řetězcem.The bachelor thesis deals with the evaluation of food quality and safety systems in food processing company FRITAGRO Nižkov, s.r.o. focusing on chosen products. Current systems ensuring food safety were analysed mainly by elaborated description of critical control points. The bachelor thesis puts emphasis as well on benefits gained by initiating ISO 22000 system and brings scenarios which could improve food safety across the food chain.
Klíčová slova:
bezpečnost potravin; HACCP; ISO 22000; řízení bezpečnosti a kvality potravin