Original title:
Environmentální řízení podniku VÍNO NATURAL Domin & Kušický
Translated title:
Environmental Management in Wine Natural Domin & Kusicky
Authors:
Fehér, Tibor ; Kušický, David (referee) ; Kocmanová, Alena (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2020
Language:
slo Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[slo][eng]
Bakalářská práce je zaměřená na environmentální řízení systému ve vybraný společnosti. Firma využívá HACCP jako jediný systém na řízení rizik a ochranu vůči nim. V analýze popíšu a zhodnotím ekonomické stránky společnosti. Závěrem práce je navrhnutí normy ISO 14001 pro vylepšeni současný situaci a odstranění nedostatků v daném podniku.
The bachelor thesis is focused on environmental management of the system in a selected company. The company uses HACCP as the only risk management and protection system. In the analysis I will describe and evaluate the economic side of the company. The conclusion of the thesis is to propose the ISO 14001 standard to improve the current situation and eliminate the shortcomings in the company.
Keywords:
conventional system; EMS; environmental management; environmental policy; Environmental protection; HACCP; integrated production; ISO 14001.; legislation; OHS; organic product; organic wines
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/192407