Název: Biologické účinky jedlých řas.
Překlad názvu: Biological effects of edible algae.
Autoři: Vaňková, Kateřina
Typ dokumentu: Rigorózní práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: buněčná proliferace; chlorofyl a; chlorofyl b; chlorofylin; Feofytin a; hemoxygenáza; jedlé řasy; nádorová onemocnění; oxidační stres; reaktivní formy kyslíku; Spirulina platensis; tetrapyrolové sloučeniny; Cancer; cell proliferation; chlorophyll a; chlorophyll b; chlorophyllin; edible algae; heme oxygenase; oxidative stress; pheophytin a; reactive oxygen species; Spirulina platensis; tetrapyrrolic molecules

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/105793

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395891


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Rigorózní práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet