Název:
HPLC and UPLC determination of lincomycin traces in fermentation broth of genetically modified Streptomaces sp. with solid phase extraction on HLB OASIS
Překlad názvu:
Stanovení stopového množství linkomycinu ve fermentační tekutině modifikovaných kmenů Streptomyces metodou HPLC a UPLC
Autoři:
Olšovská, Jana ; Jelínková, Markéta ; Man, Petr ; Flieger, Miroslav ; Koběrská, Markéta Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: International Symposium on the Genetics of Industrial Microorganisms /10./, Praha (CZ), 2006-06-24 / 2006-06-28
Rok:
2006
Jazyk:
eng
Abstrakt: [eng][cze] UPLC and HPLC method development for lincomycin determination in fermentation broth (sample matrix) in concentration range 0.1-100 µg/ml. Method application for lincomycin determination after different types of genetic manipulations in lincomycin biosynthetic clusterPoster referuje o vývoji nové UPLC a HPLC metody stanovení linkomycinu ve fermentační tekutině v koncentračním rozmezí 0.1-100 µg/ml. Metoda je aplikována na stanovení linkomycinu pro různé typy geneticky manipulovaných kmenů v linkomycinovém biosyntetickém klastru
Klíčová slova:
hplc; uplc Číslo projektu: CEZ:AV0Z50200510 (CEP), GA204/05/0616 (CEP) Poskytovatel projektu: GA ČR Zdrojový dokument: International Symposium on the Genetics of Industrial Microorgaanisms /10./
Instituce: Mikrobiologický ústav AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0146108