Název:
Identifikace alergenů z pšeničné mouky
Překlad názvu:
Identification of wheat flour allergens
Autoři:
Šotkovský, Petr ; Stulík, J. ; Hernychová, L. ; Hubálek, M. ; Fuchs, M. ; Havranová, M. ; Tučková, Ludmila Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: Kongres českých a slovenských imunologů /11./, Hradec Králové (CZ), 2006-10-25 / 2006-10-28
Rok:
2006
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem práce je srovnání citlivosti a specifičnosti detekce specifických IgE protilátek a testu aktivace basofilů s použitím definovaných pšeničných alergenůThis study characterized the spectrum of wheat components recognised by IgE Abs of allergic patients and analyse the impact of food preparation and digestion on immunogenicity of wheat antigens/allergens
Klíčová slova:
allergens; gastrointestinal tract; wheat flour Číslo projektu: CEZ:AV0Z50200510 (CEP), GA310/05/2245 (CEP) Poskytovatel projektu: GA ČR Zdrojový dokument: Kongres českých a slovenských imunologů /11./
Instituce: Mikrobiologický ústav AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0140483