Original title: Role stravování při formování udržitelného potravinového systému: potenciál školního stravování
Translated title: The role of diets in formation of a sustainable agro-food system: potential of school food
Authors: Strnadel, Štěpán ; Spilková, Jana (advisor) ; Hruška, Vladan (referee)
Document type: Master’s theses
Year: 2016
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: food; nutrition transition; organic agriculture; public health; public procurement; school food; sustainable diets; ekologické zemědělství; potraviny; stravovací tranzice; udržitelné stravování; veřejné nákupy; veřejné zdraví; školní stravování

Institution: Charles University Faculties (theses) (web)
Document availability information: Available in the Charles University Digital Repository.
Original record: http://hdl.handle.net/20.500.11956/84320

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-354056


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Charles University > Charles University Faculties (theses)
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2017-06-20, last modified 2022-03-04


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share