Název: Role stravování při formování udržitelného potravinového systému: potenciál školního stravování
Překlad názvu: The role of diets in formation of a sustainable agro-food system: potential of school food
Autoři: Strnadel, Štěpán ; Spilková, Jana (vedoucí práce) ; Hruška, Vladan (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ekologické zemědělství; potraviny; stravovací tranzice; udržitelné stravování; veřejné nákupy; veřejné zdraví; školní stravování; food; nutrition transition; organic agriculture; public health; public procurement; school food; sustainable diets

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/84320

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-354056


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet