Název:
Ovocno-zeleninové šťávy konzervované vysokým tlakem
Překlad názvu:
Fruit-vegetables juices preserved by high pressure
Autoři:
Houška, M. ;
Strohalm, J. ;
Totušek, J. ;
Lefnerová, D. ;
Tříska, Jan ;
Vrchotová, Naděžda ;
Gabrovská, D. ;
Průchová, J. ;
Gřesová, P. ;
Loučková, K. ;
Fiedlerová, V. ;
Paulíčková, I. ;
Winterová, R.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin/36./ , Skalský Dvůr (CZ), 2005-05-23 / 2005-05-25
Rok:
2005
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze] [eng]
Byly vyvinuty ovocno/zeleninové šťávy pasterované vysokým tlakem a byly testovány na jejich antimutagenní aktivitu.
The fruit/vegetables juices pasteurived by high pressure were developed and tested for their antimutagenic activity.
Klíčová slova:
fruit ;
high pressure ;
preservation ;
vegetables juice
Číslo projektu: CEZ:AV0Z60870520 (
CEP ),
QF3287 (
CEP )
Poskytovatel projektu: GA MZe
Zdrojový dokument: Sborník příspěvků.XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, ISBN 80-86909-01-8
Instituce: Ústav výzkumu globální změny AV ČR
(
web )
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0132260
Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-35235
Záznam je zařazen do těchto sbírek: Věda a výzkum > AV ČR > Ústav výzkumu globální změny Konferenční materiály > Příspěvky z konference