Název: Vývoj HPLC metody pro stanovení amygdalinu a serotoninu v doplňku stravy
Překlad názvu: Development of HPLC method for the determination of amygdalin and serotonin in dietary supplement
Autoři: Parmová, Martina ; Chocholoušová Havlíková, Lucie (vedoucí práce) ; Aufartová, Jana (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]


Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/62077

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-331234


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet