Original title: Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
Authors: BRABENCOVÁ, Aneta
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: chia flour; chia seeds; Gluten-free pastry; sensory evaluation.; Bezlepkové pečivo; chia mouka; chia semínka; senzorické hodnocení.
Citation: BRABENCOVÁ, Aneta. Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/48027

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-320643


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2017-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share